Norsk gresk ordbok gratis kontaktannonse

norsk gresk ordbok gratis kontaktannonse

for personal and business customers. Les også: Mobiltipsene som redder ferien din, se også Amobils oversikter over essensielle mobilapper. Foruten de nevnte appene, kan du for eksempel fylle dødtid på reisen med noen gode mobilspill. Vi støtter ikke typen link du slapp. Oversett Norsk(Bokmål nO EL, oversettelse Gresk, bruk denne oversettelsen service for hverdagsuttrykk oversettelser. Sign up now, upload your document(s) and get an instant" for both price and delivery time for your translation! Ellers kommer også oppfølgeren til megasuksessen. Har du med deg en smartmobil, har du også en språkmektig suffløse for hånden - en som forstår og snakker en rekke språk på dine vegne. Det er vanskelig å avgrense norsk mot svensk og dansk etter rent språklige kriterier, i praksis kan norsk sies å være de skandinaviske dialekter og standardspråk som har geografisk tilknytning til Norge. Videre finnes det fotoapper, sosiale medier, restaurant-apper, kart-apper, nyhets-apper, nytte-apper, bank-apper og andre typer apper som du også kan få bruk for på ferieturen. For oversettelse av dokumenter som skal brukes offisielt, vennligst ta kontakt med en statsautorisert translatør som er godkjent av norske myndigheter. Den er gratis, og bør lastes ned enten du har ambisjoner om å bestille "almuerzo" på spansk, eller hvis alt drosjesjåføren på Kreta sier er helt gresk for deg, og du må forklare ham veien til hotellet. Norsk(Bokmål) som morsmål:.000.000, land: Norge, Sverige, Danmark, Island, Gresk som morsmål:.000.000, land: Hellas, Kypros, de greske diasporaen, Spania, Norsk er et nordisk språk som snakkes av rundt 4,7 millioner mennesker, først og fremst i Norge, hvor det er offisielt språk.

Online: Norsk gresk ordbok gratis kontaktannonse

Add your translation business here! Online Gresk Norsk(Bokmål) oversetter - oversetter tekster, dokumenter, setninger, setninger, web-sider. Hopp til: Billetter, hotell, reiseguider, booking, flyreise, vær, forsikring, valuta, oversetter, spill. Det finnes også en veldig smart app til Android med fraser og uttrykk på en lang rekke språk. Microsoft Translator - free online translator from Microsoft. Se siste utgave av s anbefalte mobilspill her.

Videos

Norwegian tinder-date sucking my dick. Norsk dame fra Hamar.

Norsk gresk ordbok gratis kontaktannonse - Online Norsk Gresk

Prøv en annen type link. Norsk kan føres tilbake til de vestnordiske dialektene av norrønt, som også islandsk og færøysk har utgått fra, men avstanden til disse øynordiske språkene er i dag langt større enn avstanden til de østnordiske språkene dansk og svensk. Gresk som morsmål:.000.000, land: Hellas, Kypros, de greske diasporaen, Spania, Norsk(Bokmål) som morsmål:.000.000, land: Norge, Sverige, Danmark, Island, Norsk er et nordisk språk som snakkes av rundt 4,7 millioner mennesker, først og fremst i Norge, hvor det er offisielt språk. Den foreløpig beste appen vi har prøvd til akkurat dette. Teknologien for talegjenkjenning- og gjengivelse er ikke helt optimal foreløpig, men det begynner å bli nokså brukbart. For at oversettelsen av navn fra greske til latinske bokstaver blir lik det som står i passet/ ID-kortet ditt, vennligst gi oversetteren en kopi av passet/ID-kortet. Free online machine translation services : Google Translator - free online translator from Google. Online Norsk(Bokmål) Gresk oversetter - oversetter tekster, dokumenter, setninger, setninger, web-sider.

0 tanker om “Norsk gresk ordbok gratis kontaktannonse

Legg igjen et Svar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket *